Welkom op het gastenboek van Verloskundigen en echo praktijk Heerhugowaard e.o.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Het bericht wordt pas zichtbaar nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
Danielle Nouwens schreef op 24 november 2015:
Het is een hele fijne praktijk met veel persoonlijke aandacht voor de zwangere en haar gezin. Mijn drie jongste kinderen zijn alledrie onder begeleiding van jullie praktijk geboren. En die begeleiding tijdens de bevallingen was heel prettig, rustgevend en eigenlijk heel gezellig. Ik zou jullie praktijk zeker aanraden bij anderen.
Marloes schreef op 23 november 2015:
Onwijs fijne praktijk, allemaal super lieve mensen. Helaas heb ik maar eventjes bij jullie in de praktijk kunnen zijn omdat het mis ging. 🙁 ik hoop heel snel weer langs te komen met goed nieuws!
Dewi Kortekaas schreef op 23 november 2015:
Lieve dames! Wij hebben nooit een kaartje gestuurd.. wat zeg ik, wij hebben nooit geboortekaartjes laten maken. Ik wilde eerst wachten en daarna is het er niet meer van gekomen. Misschien dat ik onbewust toch meer tijd nodig had om m'n bevalling te verwerken omdat die natuurlijk niet ging hoe ik "gepland" had. Maar ondanks dat en ondanks dat ik zo ziek ben geweest heb ik wel genoten van m'n zs dankzij jullie en de fijne afspraken die we telkens hadden. En niet te vergeten de onwijs goede begeleiding tijdens de bevalling. Wow! Jullie zijn toppers. Ons meissie Jasmine doet het zo goed. Vandaag is ze alweer 11 weken... tijd vliegt!!! Nogmaals onwijs bedankt!!! Lieve groetjes van ons! Romeo (Profijt), de kids & mij. (Dewi Kortekaas)