Praktijk

header_praktijk_okt2016

Onze verloskundigenpraktijk is  een groepspraktijk met zes enthousiaste verloskundigen. Van deze zes, zijn vier verloskundigen geschoold in het maken van echo’s. Hierdoor worden bijna alle echo’s aangeboden in eigen praktijk. Een grote praktijk betekent dat wij vijf dagen in de week spreekuur hebben. Ook wordt er minimaal één keer in de week een avondspreekuur gedaan en hebben we één keer in de drie weken op zaterdag spreekuur. Dit zorgt ervoor dat wij, samen met jou en jouw partner, altijd de juiste tijd en plaats kunnen vinden voor de controles.

Als je het prettig vindt om dezelfde verloskundige(n) te zien tijdens de controles is dit natuurlijk mogelijk. Naast het spreekuur doen de verloskundigen afwisselend van elkaar telkens 24 uur bevallingsdienst. We kunnen helaas niet garanderen dat als je de zwangerschap één vaste verloskundige hebt gezien, zij ook de bevalling zal begeleiden.
Omdat wij een groepspraktijk zijn, hebben wij ook een vaste achterwacht onder onze eigen verloskundigen. Dit zorgt ervoor dat als de verloskundige van de bevallingsdienst onverhoopt twee bevallingen tegelijk heeft, zij altijd een stand-by collega kan vragen om haar te helpen. Er komt voor jou dan een bekende verloskundige om je te helpen.

In de zwangerschap werken wij met twee teams, team rood en team oranje. Deze teams zorgen ervoor dat je meer dezelfde gezichten ziet tijdens de zwangerschap. In welk team je zit kan je vragen aan jouw verloskundige. De verloskundige die je ziet tijdens het intakegesprek is jouw casemanager. Zij is degene die het overzicht houdt over jouw zwangerschap.

             Team Rood                                                                          Team Oranjeheader_teams_okt2016

Woon je in Heerhugowaard, Hensbroek, Oterleek, Obdam, Winkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Stompetoren, Schermerhorn, Oudorp, Ursem of Grootschermer? Je kunt je al aanmelden vanaf het moment dat je de test hebt gedaan via 072-5741926 of info@vphw.nl Mocht je net buiten het gebied van de praktijk wonen en je toch graag willen aanmelden bij onze praktijk? Neem dan contact op met ons via het bovenstaande nummer, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

werkgebied