Praktijk

Onze verloskundigenpraktijk is  een groepspraktijk met zes enthousiaste verloskundigen. Van deze zes, zijn drie verloskundigen geschoold in het maken van echo’s. Hierdoor worden bijna alle echo’s aangeboden in eigen praktijk. Een grote praktijk betekent dat wij vijf dagen in de week spreekuur hebben. Ook wordt er ongeveer één keer in de week een avondspreekuur gedaan en hebben we één keer in de drie weken op zaterdag spreekuur. Dit zorgt ervoor dat wij, samen met jou en jouw partner, altijd de juiste tijd en plaats kunnen vinden voor de controles.

Als je het prettig vindt om dezelfde verloskundige(n) te zien tijdens de controles is dit natuurlijk mogelijk. Naast het spreekuur doen de verloskundigen afwisselend van elkaar telkens 12 of 24 uur bevallingsdienst. We kunnen helaas niet garanderen dat als je de zwangerschap één vaste verloskundige hebt gezien, zij ook de bevalling zal begeleiden. Wij proberen wel om in het kraambed de verloskundige die je bij je bevalling hebt gezien thuis langs te laten komen.

In de zwangerschap werken wij met twee teams, team rood en team oranje. Deze teams zorgen ervoor dat je meer dezelfde gezichten ziet tijdens de zwangerschap. In welk team je zit kan je vragen aan jouw verloskundige. De verloskundige die je ziet tijdens het intakegesprek is jouw casemanager. Zij is degene die het overzicht houdt over jouw zwangerschap.

             Team Rood                                                                                       Team Oranje

 

Woon je in Heerhugowaard, Hensbroek, Oterleek, Obdam, Winkel, Nieuwe Niedorp, Oude Niedorp, Stompetoren, Schermerhorn, Oudorp, Ursem of Grootschermer? Je kunt je al aanmelden vanaf het moment dat je de test hebt gedaan via 072-5741926 of info@vphw.nl Mocht je net buiten het gebied van de praktijk wonen en je toch graag willen aanmelden bij onze praktijk? Neem dan contact op met ons via het bovenstaande nummer, dan kunnen wij kijken wat we voor je kunnen betekenen.

werkgebied