18 maart 2018

Vanaf morgen start Sophie Koopman met haar eindstage van 12 weken bij verloskundigenpraktijk Heerhugowaard e.o. Omdat Sophie al bijna klaar is met de opleiding zal zij veel handelingen zelf gaan doen, natuurlijk wel altijd onder onze supervisie. Wij wensen Sophie een fijne en leerzame stage toe. Meer info over studenten vind je hier. Hieronder stelt Sophie zich voor.

Mijn naam is Sophie Koopman, ik ben 26 jaar en woon in Alkmaar.
Momenteel zit ik in het laatste jaar van de opleiding tot verloskundige en kom ik vanaf 19 maart stage lopen in de praktijk.
Voor de opleiding tot verloskundige heb ik met veel plezier de opleidingen tot doktersassistente en verpleegkundige gevolgd, maar mijn droom kwam pas echt uit toen ik werd toegelaten tot de Verloskunde Academie in Amsterdam.
Met veel zin en nieuwsgierigheid zal ik komende 12 weken aanwezig zijn. Hopelijk tot snel.
Wanneer je het prettig vindt om alleen te zijn met de verloskundige, geef dat gerust aan!