28 december 2017

Vanaf 2 januari 2018 zal Heleen de Vreede stage lopen bij verloskundigenpraktijk Heerhugowaard e.o. Wij wensen haar een leerzame stage toe. Hieronder stelt Heleen zich voor.

Mijn naam is Heleen en ik ben derdejaars verloskundige in opleiding. Van 2 januari tot en met 2 februari loop ik stage bij Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard. Ik woon in Middenbeemster en doe de opleiding in Amsterdam. Naast de opleiding werk ik in de bediening van een restaurant, assisteer ik bij thuisbevallingen en sport ik fanatiek. Tot nu toe heb ik stage gelopen in Amsterdam, Spierdijk en Stockholm (iets verder van huis). Ik vind verloskunde een geweldig vak en doe de opleiding met veel plezier.

Jullie kunnen mij tegen komen tijdens de spreekuren, kraamvisites of tijdens de bevalling. Voor mij is het natuurlijk erg leuk om zoveel mogelijk ervaring op te doen, maar mocht je bezwaar hebben tegen mijn aanwezigheid mag je dit altijd melden!