11 juli 2017

Vanaf gister is Monique vermolen begonnen met haar 4 weekse stage in onze praktijk. Hieronder stelt zij zich voor. Wij wensen Monique veel plezier en succes met haar stage.

Beste (toekomstige) ouders,

Mijn naam is Monique Vermolen, ik ben 23 jaar en woon in Alkmaar. Momenteel zit ik in mijn derde studiejaar van mijn opleiding tot verloskundige aan de Verloskunde Academie in Amsterdam. Mijn 4-weekse stage loop ik bij verloskundigenpraktijk Heerhugowaard vanaf 10 juli tot 4 augustus. Als student verloskunde vind ik het leuk om tijdens de stage zo veel mogelijk te zien en te doen. Wil je liever niet dat ik er bij ben, dan kun je dit bij een van de verloskundigen aangeven. Ik kijk heel erg uit naar deze stage en verwacht veel te leren van jullie en van jullie wonder.

Hopelijk tot snel!