Echoscopie en Corona

8 Mei 2020

Vanaf maandag 11 mei is het weer toegestaan om jouw partner mee te nemen tijdens de echo. Ook plannen wij vanaf 11 mei weer geslachtsecho’s en pretecho’s in. Om drukte tijdens het telefonisch spreekuur te voorkomen willen wij vragen om het verzoek voor een pretecho te mailen naar info@vphw.nl. Wij nemen dan contact met jou op om een afspraak te maken.

Tijdens de echo mag er voor nu één iemand mee. Kinderen, grootouders en vrienden worden voor nu niet toegestaan. Wanneer deze maatregel versoepelt delen wij dit gelijk mee.

 

23 April 2020

Let op, onderstaande maatregelen zijn van kracht tot ieder geval 1 juni 2020. Indien de maatregelen worden versoepeld, zal dit worden vermeld op de website.

21 maart 2020

Het zijn uitzonderlijke tijden: iedereen heeft te kampen met grote onzekerheden omtrent de Coronavirus verspreiding. Op dit moment worden vanuit de politiek en de gezondheidszorg maatregelen getroffen om de verspreiding te vertragen zodat de zorgopvang geborgd kan blijven. Deze maatregelen zijn tijdelijk en worden dagelijks heroverwogen en zo nodig aangepast. Ook voor de echo’s tijdens de zwangerschap zijn maatregelen opgesteld.