Studenten

Studenten
De opleiding tot verloskundige bestaat voor een groot deel uit het beheersen van theoretische kennis. Er is echter ook veel praktijkervaring nodig om het beroep eigen te maken. Binnen onze praktijk lopen regelmatig studenten met ons mee.
De studenten werken altijd onder onze supervisie; afhankelijk van het studiejaar waarin zij zich bevinden zullen zij alleen meekijken of een deel van de controles en handelingen verrichten. Indien je bezwaar hebt tegen de aanwezigheid van een student tijdens het spreekuur, de bevalling of kraamvisites kun je dit altijd aangeven.

Als er studenten stage lopen in onze praktijk staan deze hieronder vermeld:

Ik ben Margaret van der Toolen-Hoezen, 39 jaar en zal in de periode van 2 november 2020 tot en met 4 april de eindstage doen bij verloskunde praktijk Heerhugowaard. Hiervoor heb ik Voeding en Gezondheid gestudeerd en ben ik werkzaam geweest als muziek en sportdocent.

In de komende weken ga ik alles wat ik geleerd heb toepassen, zodat ik straks dit mooie vak zelfstandig en met zelfvertrouwen kan gaan uitoefenen. Ik kijk er naar uit om samen bijzondere momenten mee te mogen maken.

Je kunt me tegenkomen tijdens de zwangerschap, de bevalling en met kraamvisites. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dit uiteraard aangeven en zal er rekening mee gehouden worden. Heb je vragen of wil je meer van me weten, vraag het dan gerust. Hopelijk tot snel!

Oktober 2020: Ondanks de Coronamaatregelen is er vanuit de Verloskunde Academie en beroepsvereniging (KNOV) besloten om 4e jaars verloskundigen in opleiding wel aan hun eindstage te laten beginnen.  Margaret zal aanwezig zijn op het spreekuur en tijdens bevallingen!