Studenten

Studenten
De opleiding tot verloskundige bestaat voor een groot deel uit het beheersen van theoretische kennis. Er is echter ook veel praktijkervaring nodig om het beroep eigen te maken. Binnen onze praktijk lopen regelmatig studenten met ons mee.
De studenten werken altijd onder onze supervisie; afhankelijk van het studiejaar waarin zij zich bevinden zullen zij alleen meekijken of een deel van de controles en handelingen verrichten. Indien je bezwaar hebt tegen de aanwezigheid van een student tijdens het spreekuur, de bevalling of kraamvisites kun je dit altijd aangeven.

Als er studenten stage lopen in onze praktijk staan deze hieronder vermeld:

 

 

 

 

Hallo dames en partners,

Mijn naam is Simone, ik ben 21 jaar en 4e jaars verloskundige in opleiding. Van 22 juni tot 13 september mag ik mijn allerlaatste stage lopen bij deze praktijk.

Ik ben heel benieuwd naar alle ervaringen die ik nog op mag doen deze weken in mijn weg naar afgestudeerd verloskundige.

Jullie kunnen mij tegen komen bij het spreekuur, de bevalling, tijdens de kraamweek of bij de nacontrole. Mochten jullie dit niet willen, dan mag je dat altijd aangeven.

Ik ben afgelopen zomer met mijn vriend gaan samenwonen in Heerhugowaard, dus ik vind het superleuk dat ik nu hier ook mijn opleiding mag afronden.

Ik heb er zin in om jullie te leren kennen.

Hopelijk tot ziens allemaal,

Simone

Maart 2020: Ondanks de Corona crisis is er vanuit de Verloskunde Academie en beroepsvereniging (KNOV) besloten om 4e jaars verloskundigen in opleiding wel aan hun eindstage te laten beginnen. Zij worden nu opgeleid om bij te springen in het geval van veel ziekte en uitval bij verloskundigen. Simone zal aanwezig zijn op het spreekuur en tijdens bevallingen!