Informatieavond bevalling

Voorlichtingsavond over de bevalling

 

Let op! in verband met het Coronavirus zijn een aantal bijeenkomsten geannuleerd. Daarom is er  een online versie van de voorlichtingspresentatie over de bevalling ingesproken. (zie link onderaan de tekst)

Onze praktijk organiseert in samenwerking met de Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar maandelijks een voorlichtingsavond over de bevalling. Ben je 28 weken of langer zwanger en wil je weten wat je kunt verwachten van de bevalling? Je bent van harte welkom om je samen met je partner aan te melden voor de voorlichtingsavond. Tijdens de voorlichtingsavond wordt gesproken over de bevalling en de eerste tijd hierna.

De voorlichtingsavonden vinden plaats in de Noordwest Ziekenhuisgroep locatie Alkmaar. De presentatie gaat over medische en niet medische bevallingen, zowel thuis als in het ziekenhuis. De avonden zijn van 19:30 – 21:00 uur in de Pieter van Foreestzaal (015), ingang metiusgracht. De voorlichting wordt gedaan door een gynaecoloog, een verloskundige van het ziekenhuis, een verpleegkundige en een verloskundige uit de regio. De verloskundige uit de regio wisselt tussen een verloskundige van praktijk Alkmaar en praktijk Heerhugowaard. Aanmelden kan via 072 – 548 3500 of info-alkmaar@nwz.nl. Toegang is gratis, maar vooraf aanmelden is verplicht.

Let op! in verband met het Coronavirus zijn een aantal bijeenkomsten geannuleerd. Daarom is er  een online versie van de voorlichtingspresentatie over de bevalling ingesproken.

https://www.ovida.nl/informatie/voorlichtingspresentatie-over-bevallen-en-het-kraambed/