Verloskundigenpraktijk
Heerhugowaard e.o.

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor deskundig, professioneel en betrokken zorg.

Neem gerust contact op.

072 574 1926

In het kraambed komen wij regelmatig bij je langs om de conditie van jou en je kindje in de gaten te houden. We blikken samen met jou terug op de bevalling. We bespreken het kraamzorgdossier waarin staat of je kindje goed groeit, plast en poept en zichzelf goed warm kan houden. Ook letten we er op of je kindje niet te geel ziet en de navelstreng goed indroogt. Daarnaast houden we in de gaten hoe het met de (borst-)voeding gaat en of je eventueel last hebt van bijvoorbeeld stuwing of kloven. Zo nodig meten wij je bloeddruk en ijzergehalte. Wanneer je gehecht bent, controleren we de hechtingen en verwijderen deze zo nodig na de 6e dag.

Kraamtijd - Kraambedcontroles

Mocht je tijdens je zwangerschap begeleid worden door een gynaecoloog en in het ziekenhuis bevallen, dan heb je ook de mogelijkheid om na de bevalling de kraambedcontroles via onze praktijk te regelen. Dit kun je aangeven wanneer je je aanmeldt bij onze praktijk. Als je na je bevalling weer thuis bent, kun je ons bellen en komen wij om de dag bij je langs. Daarnaast kun je ons dag en nacht bellen als er problemen zijn.

Wij komen met regelmaat bij jullie langs.

  • Intensieve begeleiding tijdens bevalling
  • 24/7 bereikbaar
  • Centering Pregnancy
  • Alle echo's door eigen verloskundige
  • Aanmelden kan al vanaf positieve test
  • Avond spreekuur / zaterdag spreekuur

Persoonlijk en betrokken

Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal.

Zwangerschapswens

Zwangerschapswens

Je probeert zwanger te worden, spannend! Door gezond en gevarieerd te eten, maak je je lichaam startklaar voor een zwangerschap. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

lees meer

Anticonceptie

Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Tijdens een consult bij ons op de praktijk informeren we je over de voor- en nadelen van de verschillende soorten anticonceptie en helpen je bij het maken van een keuze.

lees meer
Anticonceptie

Spreekuurlocaties

Wij houden spreekuur op de volgende locatie:

Clara Wichmanntuin 10
1705 JZ Heerhugowaard
0725741926

Onze locatie bevindt zich aan de Oosttangent tegenover de Albert Heijn. Je kunt hier vijf dagen in de week terecht voor het spreekuur, soms zelfs op zaterdag. Alle soorten echo’s worden op deze locatie gemaakt.

Wil je een afspraak maken?

Meld je aan voor een afspraak door middel van het invullen van ons aanmeldformulier.

Aanmelden
© 2024 Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard