Verloskundigenpraktijk
Heerhugowaard e.o.

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor deskundig, professioneel en betrokken zorg.

Neem gerust contact op.

072 574 1926

Ben je zwanger?

Van harte gefeliciteerd!

Je kunt je zonder verwijzing aanmelden bij onze praktijk vanaf het moment dat je zwangerschapstest positief is.Je kunt je telefonisch aanmelden op maandag tot en met woensdag tussen 09:00 – 13:00 uur.

Op donderdag en vrijdag kan dit tussen 09:00 – 12:00 uur. Als je je telefonisch aanmeld willen wij graag je naam, adres, telefoonnummer,  email adres, BSN nummer, geboortedatum en de eerste dag van je laatste menstruatie.

Als telefonisch aanmelden niet uitkomt kun je je ook online aanmelden. Je kunt dit doen via onderstaand formulier. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een afspraak. Heb je een dringende vraag? Doe dit dan niet via de email, maar neem telefonisch contact met ons op. Voor spoedgevallen en bevallingen zijn wij 24 uur per dag bereikbaar via 072- 574 1926 (kies optie 1)

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gaan vertrouwelijk om met uw gegevens. Uw persoonsgegevens worden zorgvuldig behandeld en enkel gebruikt om onze dienstverlening uit te voeren.

  • Intensieve begeleiding tijdens bevalling
  • 24/7 bereikbaar
  • Centering Pregnancy
  • Alle echo's door eigen verloskundige
  • Aanmelden kan al vanaf positieve test
  • Avond spreekuur / zaterdag spreekuur

Persoonlijk en betrokken

Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal.

Zwangerschapswens

Zwangerschapswens

Je probeert zwanger te worden, spannend! Door gezond en gevarieerd te eten, maak je je lichaam startklaar voor een zwangerschap. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

lees meer

Anticonceptie

Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Tijdens een consult bij ons op de praktijk informeren we je over de voor- en nadelen van de verschillende soorten anticonceptie en helpen je bij het maken van een keuze.

lees meer
Anticonceptie

Spreekuurlocaties

Wij houden spreekuur op twee verschillende locaties:

Clara Wichmanntuin 10
1705 JZ Heerhugowaard
0725741926

Onze hoofdlocatie bevindt zich aan de Oosttangent tegenover de Albert Heijn. Je kunt hier vijf dagen in de week terecht voor het spreekuur, soms zelfs op zaterdag. Alle soorten echo’s worden op deze locatie gemaakt.

Overweg 3
1713 HX Obdam
0725741926

Op woensdagmiddag houden wij (meestal) vanaf 14:30 uur spreekuur. Deze locatie bevindt zich in het gezondheidscentrum. Wij zitten hier in dezelfde ruimte als het CJG. Op deze locatie is het niet mogelijk om echo’s te laten maken.

Wil je een afspraak maken?

Meld je aan voor een afspraak door middel van het invullen van ons aanmeldformulier.

Aanmelden
© 2024 Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard