Verloskundigenpraktijk
Heerhugowaard e.o.

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor deskundig, professioneel en betrokken zorg.

Neem gerust contact op.

072 574 1926 06 21 21 43 66

Soms kunnen de diensten niet worden gedaan door de vaste verloskundigen van de praktijk. Dit kan komen door ziekte, zwangerschap of bijvoorbeeld nascholing. Op dat moment werkt er dan een waarneemster voor onze praktijk. De waarneemster(s) die je mogelijk tegen kunt komen staan hieronder vermeld.

Tirza-Ploeg
Tirza Ploeg
09926857703

Hoi! Mijn naam is Tirza Ploeg, en woon samen met mijn man in Broek op Langedijk.

De Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard is voor mij niet geheel onbekend, ik heb met veel plezier in 2019 mijn eindstage afgerond binnen deze praktijk en het fijne contact is altijd gebleven waardoor ik de afgelopen maanden soms insprong voor losse diensten of achterwacht. Nu ben ik aan het werk als vaste waarneemster voor het verlof van een van de verloskundigen.

Ieder (ongeboren) kindje en (toekomstige) moeder is uniek en dat maakt het vak verloskunde zo wonderlijk en fascinerend.

Ik zie het als een voorrecht om aanstaande ouders te begeleiden in deze bijzondere periode. In mijn werk probeer ik betrokkenheid, rust, vertrouwen, persoonlijk contact, fysiologie (het natuurlijke beloop) en gelijkwaardigheid na te streven.

Tot snel!

Lynn-Jongeneel
Lynn Jongeneel
19926201603

Ik ben Lynn Jongeneel, 24 jaar en ik woon in Avenhorn.

Al heel lang wist ik dat ik verloskundige wilde worden en na het afronden van het VWO ben ik gestart op de Verloskunde Academie.

Sinds juli 2019 mag ik mijzelf verloskundige noemen en ben ik aan het werk in de regio. Ik ga hier in de praktijk waarnemen en kunnen jullie mij tegenkomen tijdens het spreekuur of de dienst. Ik kijk ernaar uit jullie te ontmoeten en zo goed mogelijk te begeleiden in deze bijzondere periode in jullie leven.

Tot ziens!

Simone Bothe
Simone Bothe
99928587103

Hoi allemaal,

Ik ben Simone en woon samen met mijn vriend in Heerhugowaard. Sommigen van jullie zullen mij nog kennen van mijn eindstage in deze praktijk. Nu mag ik dit prachtige beroep zelfstandig uitoefenen. 

Ik wist eigenlijk altijd al dat ik iets met mensen wilde doen, maar ik wist nog niet wat. Toen ik voor het eerst over verloskunde hoorde, wist ik dat dit was wat ik wilde doen. Mensen begeleiden in een van de bijzonderste perioden in hun leven.

Na de havo ben ik doorgegaan naar de verloskunde academie en sinds november 2020 mag ik mijzelf officieel verloskundige noemen. Ik voel mij vereerd jullie te mogen helpen en zie ernaar uit om jullie te ontmoeten.

Bekijk onze stagairs

  • Intensieve begeleiding tijdens bevalling
  • 24/7 bereikbaar
  • Centering Pregnancy
  • Alle echo's door eigen verloskundige
  • Aanmelden kan al vanaf positieve test
  • Avond spreekuur / zaterdag spreekuur

Persoonlijk en betrokken

Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal.

Zwangerschapswens

Zwangerschapswens

Je probeert zwanger te worden, spannend! Door gezond en gevarieerd te eten, maak je je lichaam startklaar voor een zwangerschap. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

lees meer

Anticonceptie

Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Tijdens een consult bij ons op de praktijk informeren we je over de voor- en nadelen van de verschillende soorten anticonceptie en helpen je bij het maken van een keuze.

lees meer
Anticonceptie

Spreekuurlocaties

Wij houden spreekuur op drie verschillende locaties:

Clara Wichmanntuin 10
1705 JZ Heerhugowaard
0725741926

Onze hoofdlocatie bevindt zich aan de Oosttangent tegenover de Albert Heijn. Je kunt hier vijf dagen in de week terecht voor het spreekuur, soms zelfs op zaterdag. Alle soorten echo’s worden op deze locatie gemaakt.

Dokter Lohmannstraat 21
1713 TG Obdam
0725741926

Op woensdagmiddag houden wij (meestal) vanaf 14:30 uur spreekuur. Deze locatie bevindt zich in het gezondheidscentrum. Wij zitten hier in dezelfde ruimte als het CJG. Op deze locatie is het niet mogelijk om echo’s te laten maken.

Van Hellemondtstraat 3
1701 ER Heerhugowaard
0725741926

Het spreekuur varieert per week, maar is vaak in de middag. Deze locatie is op de begane grond bij de bloedafname van Starlet DC. Het is niet mogelijk om hier echo's te laten maken.

Wil je een afspraak maken?

Meld je aan voor een afspraak door middel van het invullen van ons aanmeldformulier.

Aanmelden
© 2021 Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard