Verloskundigenpraktijk
Heerhugowaard e.o.

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor deskundig, professioneel en betrokken zorg.

Neem gerust contact op.

072 574 1926

Soms kunnen de diensten niet worden gedaan door de vaste verloskundigen van de praktijk. Dit kan komen door ziekte, zwangerschap of bijvoorbeeld nascholing. Op dat moment werkt er dan een waarneemster voor onze praktijk. De waarneemster(s) die je mogelijk tegen kunt komen staan hieronder vermeld.

Maxime Verkade

Dag allemaal,

Ik ben Maxime en vanaf mei kom ik waarnemen bij Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard e.o. Hierbij een klein stukje over mij, zodat jullie mij alvast een beetje kunnen leren kennen. Ik houd erg van de winter en dan met name om te kunnen skiën, snowboarden of schaatsen. Maar ook in de zomer vind ik het fijn om lekker buiten te zijn. Daarnaast breng ik graag tijd door met familie en vrienden of lees ik een goed boek.

Jullie kunnen mij tegenkomen tijdens het spreekuur, de bevalling of kraamvisites. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten en te begeleiden in deze speciale periode van jullie leven! Het blijft namelijk ook voor mij elke keer weer bijzonder om jullie als (toekomstige) ouders te zien groeien en dat maakt ook dat ik nog altijd erg enthousiast ben over dit mooie vak.

Tot snel!

BIG-nummer: 89933946903

Nadeche van Westrop

  • Intensieve begeleiding tijdens bevalling
  • 24/7 bereikbaar
  • Centering Pregnancy
  • Alle echo's door eigen verloskundige
  • Aanmelden kan al vanaf positieve test
  • Avond spreekuur / zaterdag spreekuur

Persoonlijk en betrokken

Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal.

Zwangerschapswens

Zwangerschapswens

Je probeert zwanger te worden, spannend! Door gezond en gevarieerd te eten, maak je je lichaam startklaar voor een zwangerschap. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

lees meer

Anticonceptie

Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Tijdens een consult bij ons op de praktijk informeren we je over de voor- en nadelen van de verschillende soorten anticonceptie en helpen je bij het maken van een keuze.

lees meer
Anticonceptie

Spreekuurlocaties

Wij houden spreekuur op twee verschillende locaties:

Clara Wichmanntuin 10
1705 JZ Heerhugowaard
0725741926

Onze hoofdlocatie bevindt zich aan de Oosttangent tegenover de Albert Heijn. Je kunt hier vijf dagen in de week terecht voor het spreekuur, soms zelfs op zaterdag. Alle soorten echo’s worden op deze locatie gemaakt.

Overweg 3
1713 HX Obdam
0725741926

Op woensdagmiddag houden wij (meestal) vanaf 14:30 uur spreekuur. Deze locatie bevindt zich in het gezondheidscentrum. Wij zitten hier in dezelfde ruimte als het CJG. Op deze locatie is het niet mogelijk om echo’s te laten maken.

Wil je een afspraak maken?

Meld je aan voor een afspraak door middel van het invullen van ons aanmeldformulier.

Aanmelden
© 2024 Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard