Verloskundigenpraktijk
Heerhugowaard e.o.

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor deskundig, professioneel en betrokken zorg.

Neem gerust contact op.

072 574 1926

Een prachtige fotorealistische afdruk van jouw baby!

Als enige verloskundigen- echopraktijk in de hele regio, bieden wij deze prachtige mogelijkheid aan!

Doordat wij in onze praktijk gebruik maken van de nieuwste technologie op het gebied van echoapparatuur, is het mogelijk om van jouw 3D/4D echo een prachtige levensechte foto te laten maken.

Van 3D echo naar 6K

De duur van de 3D echo is ongeveer 15 minuten. De foto’s en bewegende beelden krijg je mee op een USB stick.

De verwerking tot het eindresultaat van 6K duurt enkele dagen. Het resultaat wordt per mail verstuurd.

De kosten zijn €100,- Met herhaling indien nodig. Incl. de 3D echo, het verwerken tot 6K beeld.

Van 3D/4D echo naar 6K

De duur van de 3D/4D echo is ongeveer 30minuten. De foto’s en bewegende beelden krijg je mee op een USB stick. De verwerking tot het eindresultaat van 6K duurt enkele dagen. Het resultaat wordt per mail verstuurd.

De kosten zijn €150,- Met herhaling indien nodig. Incl. de 3D/4D echo, het verwerken tot 6K beeld.

De mooiste termijn voor een pretecho is tussen de 24 en 28 weken. Dit omdat de huid van de baby dan wat dikker is dan eerder in de zwangerschap waardoor een betere opname kan worden gemaakt.

Naarmate jouw zwangerschap vordert, neemt in verhouding de hoeveelheid vruchtwater af en wordt de baby groter. Dit zorgt dat er bij een termijn na 30 weken de baby minder mooi op beeld komt.

De beeldkwaliteit is afhankelijk van de dikte van de buikwand van moeder, de hoeveelheid vruchtwater en de ligging van jouw baby. Ook is de ligging van de placenta van belang. Wanneer de placenta aan de voorkant ligt, wordt de kwaliteit van de opname beïnvloed.

Hoewel wij bij de pretecho geen optimaal beeld kunnen garanderen, zullen wij ons uiterste best doen om een zo mooi mogelijke opname mee te geven!

  • Intensieve begeleiding tijdens bevalling
  • 24/7 bereikbaar
  • Centering Pregnancy
  • Alle echo's door eigen verloskundige
  • Aanmelden kan al vanaf positieve test
  • Avond spreekuur / zaterdag spreekuur

Persoonlijk en betrokken

Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal.

Zwangerschapswens

Zwangerschapswens

Je probeert zwanger te worden, spannend! Door gezond en gevarieerd te eten, maak je je lichaam startklaar voor een zwangerschap. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

lees meer

Anticonceptie

Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Tijdens een consult bij ons op de praktijk informeren we je over de voor- en nadelen van de verschillende soorten anticonceptie en helpen je bij het maken van een keuze.

lees meer
Anticonceptie

Spreekuurlocaties

Wij houden spreekuur op de volgende locatie:

Clara Wichmanntuin 10
1705 JZ Heerhugowaard
0725741926

Onze locatie bevindt zich aan de Oosttangent tegenover de Albert Heijn. Je kunt hier vijf dagen in de week terecht voor het spreekuur, soms zelfs op zaterdag. Alle soorten echo’s worden op deze locatie gemaakt.

Wil je een afspraak maken?

Meld je aan voor een afspraak door middel van het invullen van ons aanmeldformulier.

Aanmelden
© 2024 Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard