Verloskundigenpraktijk
Heerhugowaard e.o.

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor deskundig, professioneel en betrokken zorg.

Neem gerust contact op.

072 574 1926

In onze praktijk is er elke werkdag een praktijkassistente aanwezig.
Petra Dekker werkt maandag tot en met woensdag van 09:00 – 13:00 uur.
Hiernaast werkt Ursula Pieterse – Aerts op donderdag en vrijdag van 09:00 – 12:00 uur.

Je krijgt hen aan de telefoon als je belt op het telefonisch spreekuur, tevens zullen zij ook vaak de mail beantwoorden. Onze praktijkassistentes zijn bereikbaar via 072 – 5741926.

Petra Dekker

Mijn naam is Petra Dekker en ik ben sinds 2006 werkzaam bij de verloskundigenpraktijk. Ik ben getrouwd en ik heb 4 kinderen (1 dochter en 3 zonen) en nu 2 kleinkinderen (een meisje en een jongen).

Ik ben ziekenverzorgster geweest maar dit kon ik niet meer goed combineren met mijn gezin. Na een cursus medische secretaresse zocht ik werk. Via een oud collega hoorde ik dat ze bij de verloskundigenpraktijk een assistente zochten. Nadat ik gesolliciteerd had werd ik uitgenodigd voor een gesprek en vrij snel werd ik aangenomen. Hier werk ik nu alweer ruim 15 jaar. Het is een dynamische praktijk met leuke collega’s. Ik werk 3 ochtenden in de week en ik pas 1 dag in de week op onze kleinkinderen. Zo weten jullie iets van de assistente die jullie vaak aan de lijn krijgen.

Ursula Pieterse-Aerts

Beste (aanstaande) ouders.

Mijn naam is Ursula Pieterse-Aerts.
Ik woon samen met mijn man en 2 kinderen in Heerhugowaard.Ik ben nu (bijna) 10 jaar werkzaam bij deze leuke praktijk als praktijkassistente.

Hiervoor ben ik 10 jaar werkzaam geweest in de kraamzorg en heb dit ook nog een tijdje gecombineerd met het werk op de praktijk. Je bent bekend in het werkveld en dat maakt het extra leuk. Daarnaast heb ik nog een paar jaar de intakes gedaan voor de kraamzorg. 

Bij het aanmelden of bij vragen over de zwangerschap kan het zijn dat jullie mij, tijdens het telefonisch spreekuur, aan de lijn krijgen. 

  • Intensieve begeleiding tijdens bevalling
  • 24/7 bereikbaar
  • Centering Pregnancy
  • Alle echo's door eigen verloskundige
  • Aanmelden kan al vanaf positieve test
  • Avond spreekuur / zaterdag spreekuur

Persoonlijk en betrokken

Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal.

Zwangerschapswens

Zwangerschapswens

Je probeert zwanger te worden, spannend! Door gezond en gevarieerd te eten, maak je je lichaam startklaar voor een zwangerschap. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

lees meer

Anticonceptie

Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Tijdens een consult bij ons op de praktijk informeren we je over de voor- en nadelen van de verschillende soorten anticonceptie en helpen je bij het maken van een keuze.

lees meer
Anticonceptie

Spreekuurlocaties

Wij houden spreekuur op twee verschillende locaties:

Clara Wichmanntuin 10
1705 JZ Heerhugowaard
0725741926

Onze hoofdlocatie bevindt zich aan de Oosttangent tegenover de Albert Heijn. Je kunt hier vijf dagen in de week terecht voor het spreekuur, soms zelfs op zaterdag. Alle soorten echo’s worden op deze locatie gemaakt.

Overweg 3
1713 HX Obdam
0725741926

Op woensdagmiddag houden wij (meestal) vanaf 14:30 uur spreekuur. Deze locatie bevindt zich in het gezondheidscentrum. Wij zitten hier in dezelfde ruimte als het CJG. Op deze locatie is het niet mogelijk om echo’s te laten maken.

Wil je een afspraak maken?

Meld je aan voor een afspraak door middel van het invullen van ons aanmeldformulier.

Aanmelden
© 2024 Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard