Verloskundigenpraktijk
Heerhugowaard e.o.

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor deskundig, professioneel en betrokken zorg.

Neem gerust contact op.

072 574 1926 06 21 21 43 66

Hallo, ik ben Jiery van Roon. Ik ben vierdejaars verloskundige in opleiding. In januari en februari kun je me tegenkomen bij Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard. Als je dat liever niet wilt, is dat geen probleem. Laat het ons dan even weten.

Twaalf jaar lang werkte ik als ecoloog en gaf ik leiding aan boswachters. Maar eigenlijk droomde ik altijd al over verloskunde. Na de geboorte van mijn eigen kinderen was er geen houden meer aan. Nu ben ik alweer bezig aan mijn laatste jaar aan de Academie Verloskunde Amsterdam Groningen. Het ontstaan van een nieuw mens fascineert me mateloos. Jullie mogen bijstaan tijdens zo’n bijzondere periode in jullie leven vind ik een groot voorrecht. Iedereen ervaart deze periode anders, en heeft andere behoeftes. Ik zie het als een mooie uitdaging om te ontdekken wat jullie belangrijk vinden tijdens zwangerschap en geboorte. De geboorte van een kindje is hoe dan ook een intense ervaring. Als er dan na hard werken een kindje in jullie armen ligt, ben ik helemaal gelukkig. Bij iedere geboorte ben ik weer verwonderd over de kracht van ouders. Wat een prachtig vak!

  • Intensieve begeleiding tijdens bevalling
  • 24/7 bereikbaar
  • Centering Pregnancy
  • Alle echo's door eigen verloskundige
  • Aanmelden kan al vanaf positieve test
  • Avond spreekuur / zaterdag spreekuur

Persoonlijk en betrokken

Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal.

Zwangerschapswens

Zwangerschapswens

Je probeert zwanger te worden, spannend! Door gezond en gevarieerd te eten, maak je je lichaam startklaar voor een zwangerschap. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

lees meer

Anticonceptie

Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Tijdens een consult bij ons op de praktijk informeren we je over de voor- en nadelen van de verschillende soorten anticonceptie en helpen je bij het maken van een keuze.

lees meer
Anticonceptie

Spreekuurlocaties

Wij houden spreekuur op twee verschillende locaties:

Clara Wichmanntuin 10
1705 JZ Heerhugowaard
0725741926

Onze hoofdlocatie bevindt zich aan de Oosttangent tegenover de Albert Heijn. Je kunt hier vijf dagen in de week terecht voor het spreekuur, soms zelfs op zaterdag. Alle soorten echo’s worden op deze locatie gemaakt.

Dokter Lohmannstraat 21
1713 TG Obdam
0725741926

Op woensdagmiddag houden wij (meestal) vanaf 14:30 uur spreekuur. Deze locatie bevindt zich in het gezondheidscentrum. Wij zitten hier in dezelfde ruimte als het CJG. Op deze locatie is het niet mogelijk om echo’s te laten maken.

Wil je een afspraak maken?

Meld je aan voor een afspraak door middel van het invullen van ons aanmeldformulier.

Aanmelden
© 2023 Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard