Verloskundigenpraktijk
Heerhugowaard e.o.

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor deskundig, professioneel en betrokken zorg.

Neem gerust contact op.

072 574 1926 06 21 21 43 66

Vanaf 11 juli tot en met 9 september 2022 mogen wij een nieuwe collega begeleiden in het laatste stukje van haar studie tot verloskundige. Hieronder stelt zij zich voor:

Beste aanstaande ouders,

Graag stel ik mij aan jullie voor. Mijn naam is Marieke van de Geest en woon in Nijkerk. Ik ben vierdejaars verloskundige in opleiding aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Vanaf 11 juli tot en met 9 september loop ik stage bij Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard en hoop ik de laatste puntjes op de i te zetten, voordat ik zelfstandig als verloskundige aan het werk mag.

Ik heb veel zin in de komende stageperiode en kijk ernaar uit jullie te mogen ontmoeten tijdens de zwangerschap, bevalling en in de kraamtijd. Heb je bezwaar tegen mijn aanwezigheid, geef dit dan gerust aan bij mij of bij een van de verloskundigen.

Groetjes,
Marieke

  • Intensieve begeleiding tijdens bevalling
  • 24/7 bereikbaar
  • Centering Pregnancy
  • Alle echo's door eigen verloskundige
  • Aanmelden kan al vanaf positieve test
  • Avond spreekuur / zaterdag spreekuur

Persoonlijk en betrokken

Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal.

Zwangerschapswens

Zwangerschapswens

Je probeert zwanger te worden, spannend! Door gezond en gevarieerd te eten, maak je je lichaam startklaar voor een zwangerschap. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

lees meer

Anticonceptie

Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Tijdens een consult bij ons op de praktijk informeren we je over de voor- en nadelen van de verschillende soorten anticonceptie en helpen je bij het maken van een keuze.

lees meer
Anticonceptie

Spreekuurlocaties

Wij houden spreekuur op twee verschillende locaties:

Clara Wichmanntuin 10
1705 JZ Heerhugowaard
0725741926

Onze hoofdlocatie bevindt zich aan de Oosttangent tegenover de Albert Heijn. Je kunt hier vijf dagen in de week terecht voor het spreekuur, soms zelfs op zaterdag. Alle soorten echo’s worden op deze locatie gemaakt.

Dokter Lohmannstraat 21
1713 TG Obdam
0725741926

Op woensdagmiddag houden wij (meestal) vanaf 14:30 uur spreekuur. Deze locatie bevindt zich in het gezondheidscentrum. Wij zitten hier in dezelfde ruimte als het CJG. Op deze locatie is het niet mogelijk om echo’s te laten maken.


Wil je een afspraak maken?

Meld je aan voor een afspraak door middel van het invullen van ons aanmeldformulier.

Aanmelden
© 2022 Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard