Verloskundigenpraktijk
Heerhugowaard e.o.

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor deskundig, professioneel en betrokken zorg.

Neem gerust contact op.

072 574 1926

In samenwerking met de Verloskunde Academie in Amsterdam leiden wij de nieuwe generatie verloskundigen op. Met veel trots en plezier helpen wij verloskundestudenten om de laatste fase van hun studie te kunnen afronden voor zij beëdigd worden.

Vanaf 10 juni komt Geertje haar 2e stage van het eerste studiejaar bij ons lopen in de praktijk. Je kunt haar tegenkomen tijdens het spreekuur en de diensten. Tijdens de stage is Geertje altijd vergezeld door haar praktijkbegeleider (verloskundige). Hieronder stelt zij zichzelf voor.

Hallo allemaal!

Mijn naam is Geertje van der Lee, 20 jaar en woon in Ursem. Ik ben eerstejaars student aan de Verloskunde Academie Amsterdam. Vanaf 10 juni tot en met 14 juli loop ik mijn tweede stage van dit jaar bij Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard waar ik ontzettend naar uitkijk. Ik heb het erg naar mijn zin op de opleiding en ben benieuwd wat ik tijdens deze stage allemaal ga tegenkomen. Tot snel!

  • Intensieve begeleiding tijdens bevalling
  • 24/7 bereikbaar
  • Centering Pregnancy
  • Alle echo's door eigen verloskundige
  • Aanmelden kan al vanaf positieve test
  • Avond spreekuur / zaterdag spreekuur

Persoonlijk en betrokken

Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal.

Zwangerschapswens

Zwangerschapswens

Je probeert zwanger te worden, spannend! Door gezond en gevarieerd te eten, maak je je lichaam startklaar voor een zwangerschap. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

lees meer

Anticonceptie

Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Tijdens een consult bij ons op de praktijk informeren we je over de voor- en nadelen van de verschillende soorten anticonceptie en helpen je bij het maken van een keuze.

lees meer
Anticonceptie

Spreekuurlocaties

Wij houden spreekuur op twee verschillende locaties:

Clara Wichmanntuin 10
1705 JZ Heerhugowaard
0725741926

Onze hoofdlocatie bevindt zich aan de Oosttangent tegenover de Albert Heijn. Je kunt hier vijf dagen in de week terecht voor het spreekuur, soms zelfs op zaterdag. Alle soorten echo’s worden op deze locatie gemaakt.

Overweg 3
1713 HX Obdam
0725741926

Op woensdagmiddag houden wij (meestal) vanaf 14:30 uur spreekuur. Deze locatie bevindt zich in het gezondheidscentrum. Wij zitten hier in dezelfde ruimte als het CJG. Op deze locatie is het niet mogelijk om echo’s te laten maken.

Wil je een afspraak maken?

Meld je aan voor een afspraak door middel van het invullen van ons aanmeldformulier.

Aanmelden
© 2024 Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard