Verloskundigenpraktijk
Heerhugowaard e.o.

Persoonlijk & betrokken

Wij staan voor deskundig, professioneel en betrokken zorg.

Neem gerust contact op.

072 574 1926 06 21 21 43 66

Corona check

Je komt binnenkort voor een controle afspraak bij ons in de praktijk. Vul voorafgaand deze vragenlijst in. Het is toegestaan om samen met je partner naar jouw controle te komen. Neem kinderen niet mee naar de praktijk.
 • MM slash DD slash JJJJ
  *Verplichte quarantaine, vanwege nauw contact met iemand waarbij Corona is vastgesteld of omdat je korter dan 10 dagen geleden bent teruggekeerd uit een land/regio met code oranje/rood.
  Houd er rekening mee: Indien jij of je partner toch met klachten naar het spreekuur komen, zijn wij helaas genoodzaakt de afspraak op dat moment niet door te laten gaan. We verzoeken jullie op dat moment naar huis te gaan en een nieuwe afspraak met ons te maken. Daarnaast telt een negatieve sneltest niet als uitsluiting. Een PCR test is hierin leidend. Hebben jij of een gezinslid klachten, laat je dan testen door middel van een PCR test. Wie geboosterd is of korter dan 8 weken geleden een coronabesmetting heeft doorgemaakt en zelf geen klachten heeft, hoeft niet langer in quarantaine als je een nauw contact bent van een besmet persoon.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
 • Intensieve begeleiding tijdens bevalling
 • 24/7 bereikbaar
 • Centering Pregnancy
 • Alle echo's door eigen verloskundige
 • Aanmelden kan al vanaf positieve test
 • Avond spreekuur / zaterdag spreekuur

Persoonlijk en betrokken

Wij stemmen onze verloskundige zorg af op jouw persoonlijke zorgbehoeftes en wensen. Wij bewaken en bevorderen het natuurlijke proces van zwanger zijn en de geboorte van een kind, hierbij staat de veiligheid voor moeder en kind centraal.

Zwangerschapswens

Zwangerschapswens

Je probeert zwanger te worden, spannend! Door gezond en gevarieerd te eten, maak je je lichaam startklaar voor een zwangerschap. Als je gevarieerd eet volgens de Schijf van Vijf, dan krijg je genoeg voedingsstoffen binnen, zoals eiwitten, koolhydraten, vetten, vitamines en mineralen.

lees meer

Anticonceptie

Wij zijn bevoegd om verschillende vormen van anticonceptie voor te schrijven. Tijdens een consult bij ons op de praktijk informeren we je over de voor- en nadelen van de verschillende soorten anticonceptie en helpen je bij het maken van een keuze.

lees meer
Anticonceptie

Spreekuurlocaties

Wij houden spreekuur op twee verschillende locaties:

Clara Wichmanntuin 10
1705 JZ Heerhugowaard
0725741926

Onze hoofdlocatie bevindt zich aan de Oosttangent tegenover de Albert Heijn. Je kunt hier vijf dagen in de week terecht voor het spreekuur, soms zelfs op zaterdag. Alle soorten echo’s worden op deze locatie gemaakt.

Dokter Lohmannstraat 21
1713 TG Obdam
0725741926

Op woensdagmiddag houden wij (meestal) vanaf 14:30 uur spreekuur. Deze locatie bevindt zich in het gezondheidscentrum. Wij zitten hier in dezelfde ruimte als het CJG. Op deze locatie is het niet mogelijk om echo’s te laten maken.


Wil je een afspraak maken?

Meld je aan voor een afspraak door middel van het invullen van ons aanmeldformulier.

Aanmelden
© 2022 Verloskundigenpraktijk Heerhugowaard